Du befinder dig her: Arbejde med indhold > Link og filer i fag

Filer og links

Med funktionen til tilføjelse af filer og links kan du medtage dokumenter, som du har oprettet i andre programmer, f.eks. billeder, tekstfiler og video, tillige med links til steder på internettet.

De filer, du har gemt lokalt på computeren, kan overføres til itslearning; men du kan kun overføre enkeltfiler eller links. I princippet kan du tilføje en hvilken som helst fil, men husk at kontrollere, at brugerne har den nødvendige software installeret på deres computere. Eksempel: Du har muligvis Adobe Photoshop installeret på din computer og kan få vist PSD-filer; men det er ikke sikkert, alle deltagerne har Photoshop.

Ud over at overføre filer fra computeren kan du tilføje filer direkte fra din Dropbox-konto. Dropbox er en tjeneste i skyen, der gemmer filer, så brugerne kan oprette en særlig mappe på deres egne computere. Dropbox synkroniserer derefter mappen, så det ser ud som om, det er den samme mappe (med det samme indhold), uanset hvilken computer den ses fra. Når der tilføjes en fil fra Dropbox, overføres den til itslearning, og ændringer i filen på Dropbox kommer ikke med i den overførte version.

Links er i denne sammenhæng blot en webadresse, der peger på et andet websted. Et fag i engelsk kan f.eks. have links til tekstsamlinger online eller ressourcer med grammatik.

Sådan gør du

Filer

ClosedOverføre filer
ClosedRedigere filer
ClosedSlette filer

Link

ClosedTilføje links
ClosedRedigere links
ClosedSlette links

Dropbox

ClosedOverføre filer
ClosedRedigere filer
ClosedSlette filer